Programul national de screening pentru depistarea activa a cancerului de col uterin – Depistat la timp iti poate salva viata!

Programul national de screening pentru depistarea activa a cancerului de col uterin – Depistat la timp iti poate salva viata!

IOMC Alfred Rusescu - Departamentul de Obstetrica-Ginecologie POLIZU anunta medicii de familie din Municipiul Bucuresti ca este RETEA de screening pentru depistarea precoce activa a cancerului de col uterin si ii invita sa se inscrie in reteaua de screening pentru depistarea cancerului de col uterin formata de IOMC - Polizu prin ambulatoriul de specialitate al spitalului Polizu si Centrul pentru Profilaxia si Diagnosticul Afectiunilor Genito-Mamare (Str. Gh. Polizu nr. 38-52, Sector 1, Bucuresti).

IOMC BUCURESTI - Departamentul de Obstetrica Ginecologie POLIZU, anunta populatia feminina din municipiul Bucuresti - cu varsta intre 25-64 de ani - despre inceperea programului national de screening pentru depistareaprecoce activa a cancerului de col uterin organizat de Ministerul Sanatatii.

Pentru a beneficia de efectuarea gratuita a testului Babes Papanicolaou, persoanele doritoare se vor adresa medicilor de familie unde sunt inscrise pentru a primi formularele speciale de trimitere.

Persoane de contact:

  • 021/242.97.19 - Valentina Donici
  • 0758025719 - Dr. Mihailescu Gheorghe

0 Comentarii

Lasa un comentariu